China Glas Homeware fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Alex Qiao

Telefoonnummer : +86-17600641688

WhatsApp : +8617600641688

Free call
lopende band

1. Pijptekening:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

2. Vorm die blazen:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

3. Kleurenetiket die plakken:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

4. Het ontharden:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 

5. Kwaliteit die controleren:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 4

 

6. Opslag:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 5

OEM / ODM

1. OEM de Dienstverwerking:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

2. ODM de Dienstverwerking:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

 

3. FAQ:

 

(1) wat is het verschil tussen OEM en ODM?

 

ODM betekent Originele Ontwerp Productie, en OEM verwijst naar Origineel Materiaal Productie. Een OEM bedrijf is verantwoordelijk voor het ontwerpen van en de bouw van een product volgens hun eigen specificaties, en dan het verkopen van het product aan een andere bedrijf of firma, dat voor zijn distributie verantwoordelijk zijn.

 

(2) wat is het verschil tussen OEM en fabrikant?

 

De origineel Materiaalfabrikant of OEM verwijzen naar de originele fabrikant van een deel of een product. OEM gebruikt zijn eigen etiket om zijn producten te verkopen, hoewel het product door een verschillende fabrikant kan worden op de markt gebracht.

 

(3) wat is een OEM overeenkomst?

 

OEM Overeenkomst: Alles u moet het weten. Een origineel materiaalfabrikant, OEM, overeenkomst wordt gebruikt door een bedrijf dat componenten van producten van één of meerdere bedrijven neemt om één product te bouwen dat het dan onder zijn eigen merk en firmanaam verkoopt.

 

(4) wat is een voorbeeld van OEM?

 

Plotseling voor origineel materiaalfabrikant, beschrijft OEM een fabrikant die computers samenbrengt die van de delen van ander bedrijf worden gemaakt en dan het product onder zijn eigen merknaam verkoopt. De goede voorbeelden van OEM zijn ASUS, Dell, Hewlett Packard, en Sony.

R & D

1. R&D-Proces:

 

Henan Swuiping Glassware Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

2. FAQ:

 

(1) wat R&D-doet de afdeling?

 

Ontwikkelt nieuwe producten, of bemand met industriële wetenschappers en belast met toegepast onderzoek op wetenschappelijke of technologische gebieden die toekomstige productontwikkeling kunnen vergemakkelijken. R&D-de Afdeling is verantwoordelijk voor innovaties in ontwerp, producten, en stijl.

 

(2) wat is het verschil tussen R&D en productontwikkeling?

 

Het verschil tussen onderzoek en ontwikkeling en productontwikkeling is dat het onderzoek en de ontwikkeling de conceptiefase in de cyclus van het productleven zijn, terwijl de productontwikkeling het volledige proces is om te ontwerpen, creërend, en op de markt brengend nieuwe producten of bestaande producten met nieuwe eigenschappen.

 

(3) waarom is R&D zo belangrijk?

 

R&D (Onderzoek & Ontwikkeling) speelt een zeer belangrijke rol in het succes van zaken. R&D draagt tot duurzaamheid van zaken bij. Vele bedrijven begrijpen niet het belang van R&D tot het te laat is. Het is de R&D-functie die een platform voor creativiteit en innovatie om in een organisatie verstrekt te bloeien.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in