China Glas Homeware fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Alex Qiao

Telefoonnummer : +86-17600641688

WhatsApp : +8617600641688

Free call
Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.

Het Glaswerkco. Ltd van Henanswuiping is uw betrouwbare Glasfabrikant en Verdeler van de uiteindelijke producten van het kwaliteitsglas in China.

  • Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.
  • Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.
  • Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.
  • Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: SWUIPING Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 800,000-1000,000 Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Het Glaswerkco. Ltd van Henanswuiping is uw betrouwbare Glasfabrikant en Verdeler van de uiteindelijke van het kwaliteitsglaswerk en glas producten in China. 

Onze fabrieken worden gevestigd in glaswerkgeboortestad, Hebei-Provincie en Jiangsu-de Provincie, beiden heeft een lange geschiedenis van glas productie. Daarom heeft dit onze fabriek om zich op glaswerkproducten vele jaren toegestaan te concentreren. Wij zijn geëngageerd aan het bereiken van de groei op lange termijn in China en het dienen van consumenten rond de wereld.

Onze hoofdproducten zijn glas het drinken flessen, glaskruiken, Wijnglazen, unieke karaffen (dierlijk en mythisch gestalte gegeven karakter) samen met uitstekende duidelijke glastheepotten, theepotreeksen, die het glaswerk van de douanekunst etc. verbazen.

Voor buitenlandse ondernemingen, zijn de ervaring en de toewijding en de dualiteit altijd de strijd die zij hebben willen om krijgen. Wij kenden dit goed en hebben op zijn plaats strikte kwaliteitscontroleprocedures voor elke stap van het productieproces om te verzekeren u krijgt wat u zoekt. Er is geen orde te groot of klein voor ons. Wij zullen altijd onze volledige aandacht besteden om onze cliënten bij te staan om het te maken.

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een aangepaste orde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op het horen van u en nauw het samenwerken om uw glasproject van concept aan werkelijkheid te brengen.

Geschiedenis

Ons bedrijf werd opgericht in 2014 en begon om binnenlandse handel te doen.

In de tweede helft van 2014, wegens de ontwikkeling van e-commerce, begonnen wij op buitenlandse handel over te schakelen. Omdat ons bedrijf goed fabrieksmateriaal heeft, zijn wij in productproductie en productaanpassing.

Heeft een groot voordeel, is het tarief van de ordeomzet ook beter.

Nu 2020 is ons bedrijf van de originele 20 mensen aan een familie van 130 mensen gegroeid.

Wij geloven dat onze producten rijper en beter zullen zijn in de toekomst!

Dienst

WAT U ZULT KRIJGEN?

Ons professioneel team van glaswerk wordt toegewijd aan het voorzien van u van zo veel directe of indirecte steun zonodig om uw project van concept aan voltooiing door bij te staan.

Ons team van specialist moet altijd hier met uw elke behoefte van aanvankelijke concepten helpen, ontwerp, productie die al manier door naar voltooiing gaan.

Ons team moet hier verzekeren uw ervaring om het even wat maar een ‚pijn‘ is.

Wij gaan alles hier doen en de hoogste kwaliteitsproducten met een echte productietijd en een uiterst concurrerende prijs voor u leveren.

Ons Team

Het Glaswerkco. Ltd van Henanswuiping heeft 120 werknemers en de gemiddelde leeftijd van de werknemers van het bedrijf is 25-30 jaar oud.

Het bedrijf heeft een volledig personeelssysteem, dat hoofdzakelijk omvat: Voorzitter, Algemene manager, Verkoopteam, Verrichtingsteam, Ontwerperteam, fabriekspakhuis, logistiek en vervoersafdeling, enz.

  • Zohaib

    Zohaib
  • Emily

    Emily
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in